Alla inlägg den 31 januari 2008

Av Gonken - 31 januari 2008 00:00

Här var ju ett bra tag sen sist jag skrev. En hel del har hänt sen sist, men inte några direkt spektakulära saker. Värt att nämna är väl:

-Kokains tredje demo är färdigmixad. Allt som fattas nu är ett omslag (första utkastet ser helt sjukt bra ut) och lite redigering av mp3:orna, sen jävlar släpps det lös på det vilda onda internet.
-Storebror var här i en vecka. Han kom med mäkta fina presenter. Kashmirsjalar, fickplunta... men bäst av allt: en snygg jävla vattenpipa... med två pipor dessutom.
-Jag fick VG på min muntliga tenta i religionshistoriakursen. Jag hade valt zoroastrismen då, så nu är jag väl lite av en expert. För att kalla sig expert behöver man ju bara tro sig veta allt om någonting och sen ställa upp på nåt debattprogram i tv. Men jag vill inte va med i tv, så jag får väl va lite av en hobbyexpert.

Det som väntas nu är plugga en hel del och sen på tisdag får jag en omhemtenta i religionssociologi. Tror inte det ska va några problem alls att klara den, men behöver ändå repetera litteraturen då det var typ tre år sen jag läste den kursen.

Bäst just nu: Dat Punk - Alive 2007

Ovido - Quiz & Flashcards