Alla inlägg den 18 september 2007

Av Gonken - 18 september 2007 00:00

Räknade nyss ut att jag har rest ca 110 mil från i onsdags till att jag kom hem igår. Åkte till Linköping, vidare till farsan, till Kungsängen utanför Stockholm, in till Stockhlom för att festa, ut till morsan, tillbaka till Linköping och sen hem till Göteborg igen. Har vart en trevlig resa med såna trevliga aktiviteter som att träffa massa kompisar och delar ur min släkt, busat med en massa djur, klämt en massa på tuttar, festat, och vart "bakfull" (bakfull för min del innebär att vara seg och gå omkring i kalsonger halva dan) och seg tillsammans med bror framför en bra show av Dylan Moran. På festen satte jag en fin namnlapp på mitt glas. Jag döpte mig själv till Satan Elvis Gonken. Det är humor det... även om ingen riktigt förstod det roliga i det. I ärlighetens namn förstår inte jag det heller, men kul som fan var det iaf när jag väl kom på det.

När jag kom hem hade jag mitt postfack alldeles fullt med bra grejer. Skivorna Muse - Black Holes & Revelations (tour edition med en bonus-dvd) och Grizzly Twister - Ont Blod. OZ säsong 2 på en 3-discdvd. Två böcker ur kurslitteraturen som heter "Erotikk og fundamentalisme" och "Nye seksualiteter"... och ja, de är på norska. Även en fin tshirt från Grizzly Twister. Läste även ut den grymt bra boken "De elvatusen spöna" av Guillaume Apollinaire under den resan.

Så det enda som gäller nu i ett par veckor är väl att läsa en jävla massa i all min kurslitteratur innan tiden springer iväg för mig alltför långt bort. Sen ska jag fylla år och hoppas på lite festande i gbg med bror, E och förhoppningsvis några göteborgare.

I huset som Psykologiska Institutionen har finns det en ganska rolig lapp på en dörr. Det står att det finns en ledarhund att hämta. Men hur ska de blinda ens kunna se den lappen? Och dessutom... har de den hunden i ett förråd hela dagarna? Hehe

NP: Mina nyinköpta skivor

Ovido - Quiz & Flashcards